Investeren in Brazilië

Misschien is Brazilië op dit moment wel het meest interessante land om in te investeren.

Een stabiele politiek, enorme voorraden grondstoffen, toenemend toerisme, een explosief stijgende middenklasse. Daarnaast is Brazilië de grootste exporteur van producten als suiker, koffie, sinaasappels en vlees. Brazilië heeft dus alles in zich om binnen afzienbare tijd een van 's werelds sterkste economieën te worden. Het organiseren van het WK voetbal en niet te vergeten de Olympische Spelen van 2016 zal tot extra impulsen leiden in met name infrastructuur en vastgoed.

Wie nog denkt dat Brazilië tot een derde-wereld-land behoort, met de bijbehorende risico's, die heeft het mis!

Brazilian Beach

Brazilian Beach is een internationale projectontwikkelaar. Met kantoren in Nederland en Brazilië, en agenten in binnen- en buitenland, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop en de ontwikkeling van bouwgrond op unieke locaties.

De verkoop en verhuur van onroerend goed behoort ook tot ons dienstenpakket. Brazilian Beach levert alle benodigde inspanningen zodat u onbezorgd kunt genieten én een optimaal rendement kunt behalen. Door onze ervaring op de Braziliaanse vastgoedmarkt kunnen wij u als geen ander voorzien van een vakkundig, gedegen en betrouwbaar advies. 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam